traffic analysis

Extract din Seminţe de Grapefruit

__________________________________________

Cărţi de suflet


Tămăduitorul (film YT)      Inocenţă (film YT)
___________________________________________


Noiembrie 3, 2009

-extract în concentraţie de 25%-
Administrat în scop terapeutic sau la modul regulat - neregulat

Proprietăţile miraculoase ale „Extractului din Seminţe de Grapefruit” sunt studiate şi cercetate în laboratoarele din întreaga lume.

Extractul din seminţe de grapefruit este considerat un antibiotic natural 100%, o substanţă antimicotică, antivirală, antiparazitară extrem de eficientă, un foarte bun dezinfectant şi conservant natural.

Extractul este foarte eficient chiar şi într-o cantitate foarte mică în distrugerea sutelor de specii de bacterii, diferiţi viruşi, fungi şi paraziţi, fără a afecta flora microbiană normală a organismului, decât atunci când s-au depăşit anumite doze. Preparatul este foarte eficient şi în protejarea organismului împotriva infecţiilor.

Extractul din seminţe de grapefruit conţine bioflavonoizi, glucozide,vitamina C.
Preparatul se obţine din sâmburii fructului şi din unele părţi cărnoase.Substanţele active din extract, distrug membrana citoplasmatică a microbilor patogeni şi prin aceasta pur şi simplu îi înfometează, fără a dăuna organismului uman. După procesul metabolic, acest extract se transformă în organismul nostru într-o substanţă alcalină,care distruge viruşii, bacteriile, fungii şi paraziţii pe cale naturală.

Substanţele active din extractul din seminţe de grapefruit au fost eficiente în diferitele boli ale stomacului şi intestinelor, precum şi în diferite forme de infecţii bacteriene, fungice, micoze, răceli, faringită, otite, infecţii nazale, micoze ale unghiilor, ale pielii, gingivite, infecţii vaginale, şi candidoze. Această formulă a fost special dezvoltată pentru Econet, iar consumatorii experimentează zilnic eficienţa preparatului în diverse noi situaţii.

Rezultatele recentelor cercetări au arătat că acest produs poate fi o nouă modalitate naturală şi eficientă pentru dezinfecţie: pentru secţiile de boli infecţioase ale spitalelor, în sălile de operaţie, dezinfectarea apei potabile, dezinfectarea apei din bazine, în industria alimentară. Substanţele active ale extractului, se descompun natural, rapid şi fără produşi secundari toxici, astfel nu dăunează mediului înconjurător.

Extractul din seminţe de grapefruit se poate folosi atât în uz intern cât şi în uz extern.

Domenii de aplicare:

Pentru uz intern:

- herpes, verucca, coşuri, furunculi, negi, eczema.
- gingivite, carii dentare, infecţii cu candida, afte bucale, infecţii ale cavităţii bucale şi ale dinţilor.
- inhalaţii, gargară, în cazul durerilor de gât.
- îmbunătăţeşte pofta de mâncare şi digestia, ajută la normalizarea florei microbiene.
- asepsii nazofaringiene, gripă, tuse, răguşeli, dureri de gât, faringite, faringite.

- Dacca se pun 15-20 de picaturi în lapte crud de vaca, se poate bea fara probleme, deoarece distruge şi bacilii Koch.

Indicaţii terapeutice pt. uz intern:

În caz de prevenţie să începem zilnic cu 3 picături de 2-3 ori pe zi, apoi încet să ridicăm doza, astfel încât după o săptămână să ajungem la o doză de 3x15 picături /zi, după care să începem să scădem doza tot timp de o săptămână.

În cazuri acute:

În tratamentul balonărilor şi a durerilor stomacale, colici abdominale, sau în urma unei mese îmbelşugate, în tratarea problemelor digestive în urma funcţionării necorespunzătoare a bilei, se administrează: 10-20 de picături într-un pahar cu apă curată, filtrată, imediat după mâncare.

În cazuri cronice:

În tratamentul infecţiilor aparatului digestiv, în special a sistemului gastro-intestinal (Helicobacter Pylori, E-Coli, boala Crohn, Candidoza), se administrează: 2 – 3 x 3 – 5 picături/zi, apoi se va mări doza cu 8 – 5 picături/zi până se va ajunge la o doză de 20 – 25 picături/zi.

În cazul infecţiilor căilor respiratorii, a gâtului, nasului, precum şi în caz de viroze, se recomandă: 3 - 4 x 10 – 30 picături în 200-300ml. apă sau ceai.

Pentru Uz extern:

Infecţii micotice ale unghiilor şi ale pielii, candida albicans, pitiriazis şi alte feluri de micoze, inclusiv împotriva mătreţii (deoarece şi aceasta este cauzată de o ciupercă), împotriva calviţiei – se pun 15-20 de picture în săpunul Okoline şi cu asta se spală capul şi zonele afectate.

- antiperspirant al picioarelor sau ale altor zone ale corpului.
- pentru tratarea rănilor, amestecat cu ulei de maslin sau ulei de avocado.
- este un bun conservant alimentar, de aceea se poate folosi pentru conservarea compoturilor, siropurilor, a produselor cosmetice naturale, de ex. în cremele de faţă, împiedicând formarea mucegaiurilor.
- dezinfectant cu rezultate foarte bune în spălarea fructelor, zarzavaturilor şi a cărnii.
- se poate folosi la curăţarea frigiderului, a bazinelor de înot, a fântânilor.
- dezinfectarea camerelor bolnavilor, împiedicarea dezvoltării mucegaiurilor.
- dezinfectarea rufelor.
- acţionează ca un antibiotic, fără avea efectele secundare ale antibioticelor şi fără să distrugă flora microbiană.

Indicaţii terapeutice pentru uz extern:

Se poate pune direct pe piele, pe unghie, pe infecţie, micoză, furuncul, coş, neg, sau rană, pentru distrugerea bacteriilor sau a ciupercilor.
În rinite alergice se diluează 5 picături de grapefruit cu 10 picături de apă după care se poate picura în nas.
În urechi se pot picura direct 2-3 picături de extract, în caz de otită, sau micoze.Pt. Candidoză vaginală – se fac irigaţii vaginale cu apă fiartă şi răcită la temperatura corpului, în care se va pune 15-20 de picături de extract din seminţe de grapefruit la 250 ml apă.
Se poate pune şi în ceai de muşetel, coada şoricelului, ceai care se răceşte şi se serveşte tot la temperatura corpului.
Se fac irigaţii de două ori pe zi (dimineaţa şi seara) . Seara după irigaţie se poate pune pe un tampon OB, iaurt de casă , sau o capsulă de lactosporă, care se aşează sus în vagin, pentru refacerea florei microbiene. Cura se face aprox. 1 lună, împreună cu un tratament adecvat din produse naturale, antibiotice si antimicotice naturale - (Extract din Frunze de Măslin, Extract din Seminţe de Grapefruit, Reg-enor, Candcell-6, Noni, Water Shield, Coloid de Argint…)
Pentru infecţiile micotice sau candidoză, atât pacientul cât şi partenerul trebuie să facă tratamentul deoarece afecţiunile se pot retransmite pe cale sexuală.

Atenţie!

· Aveţi grijă ca extractul să nu ajungă în ochi!

· Se foloseşte diluat!
Nediluat se foloseşte doar pentru uz extern, în micoze, verucca, pentru herpesuri, afte bucale, otite, eventual în cazul amigdalitelor acute

Nu le pot consuma persoanele alergice la citrice!

Pentru copii şi sugari se foloseşte jumătate din doza prescrisă mai sus!

Acest produs poate fi administrat şi gravidelor deoarece este un antibiotic natural