traffic analysis

Lamaia

__________________________________________

Cărţi de suflet


Tămăduitorul (film YT)      Inocenţă (film YT)
___________________________________________


 Ianuarie 12, 2009

Stiati ca lamaia este baza si nu cum se crede, ca ea este acid?
Portocala da, este acid, dar lamaia eu o folosesc cand am arsuri la stomac. Storc o lamaie intr-un pahar cu apa calda si beau treptat, pana stomacul meu isi regleaza aciditatea singur. Ce fac eu, este doar un ajutor pentru el, ca apoi el stie ce are de facut.
Daca am luat Maalox, a fost cu efect temporar si am ajuns dupa cateva zile la dureri mari de stomac. Deci nu i-a placut. Dar cu lamaia mereu am mers mai departe si am depasit evenimentul respectiv :)))
_________________________________________________________

Răspunsul lui Lia în Ianuarie 13, 2009

:))) Laurentiu, ce lamai mari si frumoase ai pus aici !

Da, este adevarat ca lamaia este baza.

Va pun si eu o cura cu lamai, care e fff buna pt stomac, dar si pt slabit, daca adaugi "ingredientul" incredere in intelepciunea corpului tau :

Se tine timp de 45 de zile, timp in care incepem de la 1 lamaie si urcam pana la 7 / zi, ca apoi sa revenim inapoi la 1 / zi. Eu mi-am facut un grafic si stiu ca mi-am reparat stomacul.
Din adolescenta am suferit de ulcer duodenal. Ani la rand am incercat cu fel si fel de ceaiuri, chiar si cu Marul Lupului, care m-a facut sa ma scutur de amar ce era !!!! Am luat si eu Maalox si altele, dar ulcerul era acolo, il simteam la cea mai mica atingere cu mana. Durerile reveneau atunci cand sufeream emotional.
Cel care mi-a dat reteta mi-a spus ca stomacul este strans legat de suflet, iar cei sensibili au mereu probleme cu stomacul. Este o reteta ce echilibreaza oarecum dezechilibrul creat prin suferinta sufleteasca, tratand pe plan local-fizic, dar nu si cauza, care exista in corpul emotional. Acolo e mai greu de remediat ... (:, mai ales daca nu poti trece nepasator prin lume, cu ochelari de cal :)

Deci:
Se stoarce zeama de la aceste lamai si se pune in apa. Eu am baut-o si goala si cu apa, cum am avut chef.

1 zi - 1 lamaie
2-a zi - 2 lamai
3-a zi ...

7-a zi - 7 lamai
8-a zi - 6 lamai
9-a zi - 5 lamai
10-a ....

In ziua 13 ajungi din nou la 1 lamaie si incepi din nou ca la inceput, crescand cu cate o lamaie / zi.

Succes ... celor sensibili :)))

Va iubesc si va imbratisez pe toti, toti, toti ....