traffic analysis

Metode de detoxifiere a organismului

__________________________________________

Cărţi de suflet


Tămăduitorul (film YT)      Inocenţă (film YT)
___________________________________________


Tătăneasă


Curăţarea intestinului gros

Majoritatea produselor toxice din organism sunt eliminate prin aparatul renal şi intestinul gros. Intestinul gros prezintă o floră microbiană ce produce, printre altele vitaminele K şi B12. Distrugerea florei va atrage instalarea stării inflamatorii, anemia şi apariţia microhemoragiilor. Dacă această floră este distrusă, toxinele, în loc să fie eliminate din corp, vor pătrunde în sânge, intoxicând celulele.

Se recomandă curăţarea intestinului gros pe parcursul a 5 săptămâni (cu o singură posibilitate de repetare pe an), după următoarea schemă:

În 2 L de apă fiartă şi răcită, se dizolvă o lingură cu sare de lămâie. Este indicat ca tratamentul să se facă dimineaţa, între orele 5-7 sau seara, înainte de culcare.
Cei 2L de apă fiartă amestecată cu sare de lămâie, se vor bea înghiţitură cu înghiţitură, pe parcursul a 1-2 ore, după următoarea schemă:

-în prima săptămână - în fiecare zi
-în a 2-a săptămână - o zi da, una nu
-în a 3-a săptămână - o zi da, două nu
-în a 4-a săptămână - o zi da, trei nu
-în a 5-a săptămână - o dată pe săptămână

Pojarniţă


În această perioadă, se va mânca regulat, dar fără carne şi lactate.
De asemenea, sunt indicate microclismele cu ceai de pojarniţă şi tătăneasă sau muşeţel, însă nu trebuie să se abuzeze, deoarece se pot produce traumatisme ano-rectale.

MuşeţelCurăţarea ficatului

Datorită multiplelor şi importantelor funcţii pe care le are, ficatul este considerat “laboratorul organismului”. Cura de detoxifiere a ficatului este recomandată mai ales oamenilor bolnavi, cel putin o dată pe an şi maxim de 4 ori.
Curăţarea ficatului va fi făcută întotdeauna după curăţarea intestinului. Ficatul trebuie pregătit prin consumul exclusiv al alimentelor vegetariene şi un regim ordonat de viaţă.În prima zi : clismă evacuatorie, fără a mânca nimic, dar se poate bea suc de mere, în cantitate dorită;
În a doua zi : idem
În a 3-a zi : ca şi în primele două, însă sucul de mere se bea până la ora 19, când se aplică pe regiunea ficatului o sticlă cu apă caldă înfăşurată într-un prosop. Apoi, din 15 în 15 minute, se iau câte 3 linguri de ulei de măsline şi imediat 3 linguri de suc de lămâie, timp de 2 ore, până la orele 21, când se ia de pe regiunea ficatului şi sticla.Eliminarea toxinelor şi a pietrelor are loc în timpul a 3 proceduri consecutive. După eliminarea toxinelor şi a pietrelor, se va face o clismă şi se ia un prânz usor : o ceaşcă cu orez sau fructe, iar peste 12 ore se mai face o clismă.
Timp de o săptămână, se recomandă un regim strict vegetarian. În primul an procedura se repetă de 4 ori, ulterior o singură dată pe an.

Curatarea rinichilorCurăţarea rinichilor se face pe parcursul unei săptămâni, vara, şi se poate repeta dupa 2-3 săptămâni. În această perioadă se vor consuma numai pepeni şi pâine neagră. Este indicat să se efectueze curăţarea rinichilor în faza lor de bioritm, între 2 şi 3 noaptea, când se face o baie fierbinte şi se consumă pepeni cu pâine.Anii trec şi rinichii noştri filtrează sângele, înlăturând sarea, otrăvurile şi alte lucruri nedorite, care intră în corpul nostru.
Cu timpul, sărurile se acumulează şi e nevoie să-i curăţăm.

Cum se face asta? Este foarte simplu.Luaţi un mănunchi de pătrunjel şi spălaţi-l bine.
Apoi tăiaţi în bucăţi mici, puneţi-l într-un vas, turnaţi apă curată peste el şi fierbeţi timp de 10 minute. Lăsaţi să se răcească, strecuraţi şi puneţi într-o sticlă curată pe care o veţi păstra în frigider .
Beţi un pahar pe zi şi veţi observa că toată sarea şi otrava acumulată în rinichi, se elimină prin urină.
De asemenea, veţi observa diferenţa pe care nu aţi mai simţit-o până acum.
Pătrunjelul este cunoscut ca cel mai bun tratament pentru rinichi şi este natural!


Curăţarea articulaţiilorCurăţarea articulaţiilor ajută la eliminarea sărurilor şi a depunerilor din articulaţii (frecvente în spondiloze, artroze, poliartroze, etc). Curăţarea articulaţiilor se face obligatoriu după curăţarea intestinelor.
5 grame frunze de dafin se pun în 300 ml apă şi se fierb 5 min, apoi se pun pentru 3-4 ore într-un termos. Acest conţinut va fi băut cu îngiţituri mici pe parcursul a 12 ore. Procedura se repetă timp de 3 zile consecutiv, iar peste o săptămână se poate repeta. În primul an procedura se va repeta de 4 ori pe trimestru, apoi o dată pe an.


Curăţarea limfelorPentru curăţarea limfelor, se folosesc:

900 ml suc de grepfruit
200 ml suc de portocale
200 ml suc de lămâie
2 litri apă decongelată

Dimineaţa, se pregătesc 100 ml apă decongelată, care se ameestecă cu o lingură de sare şi se beau pe stomacul gol. Imediat se face o baie sau un duş fierbinte. După baie, din 30 în 30 min, se beau cate 100 ml din sucurile amestecate cu apa decongelată. Procedura se repetă 3 zile la rând.
Apa decongelată se obţine astfel : se pun la congelator 2 l de apă la îngheţat, apoi se dezgheaţă şi se consumă.


Curăţarea vaselor (artere, vene)

Valeriană


Pentru curăţarea vaselor, sunt necesare următoarele:

- un pahar de seminţe de mărar
- 2 linguri valeriană (rădăcină mărunţită)
- 2 pahare de miere naturală.

Seminţe de mărar


Toate acestea se amestecă, se pun într-un termos şi peste ele se toarnă până la 2 litri de apă clocotită. Se păstrează 24 ore în termos, apoi se strecoară şi se ia o lingură din 30 în 30 minute.
Curăţarea sângeluiÎn fiecare zi se va face un amesec din : 2 linguriţe de oţet de mere amestecate într-un pahar cu apă.
Procedeul nu poate fi aplicat bolnavilor cu gastrită hiperacidă şi celor ulceroşi.

Vâsc


Vâscul este foarte recomandat în tulburările cardiace, hemostazice, redresează tensiunea arterială. Vâscul se pregăteste doar ca extract rece: 1-2 linguriţe de vâsc măruntit se pun în 250 ml apă rece şi se lasă până a doua zi, când preparatul se încălzeşte uşor, se strecoară şi se bea în 2-3 reprize cu înghiţituri mici.

Leurdă


Leurda este una dintre cele mai depurative plante, curăţă sângele, combate arteroscleroza.

Tinctura de nuci verzi curăţă sângele şi îl subţiază.Păpădia fluidifică sângele şi are rol depurativ.Rostopasca are rol hematopoetic şi depurativ.

Rostopască


De un real folos pentru curăţarea sângelui şi revitalizarea întregului organism , se dovedeşte a fi înlocuirea unei mese pe zi cu un regim de crudităţi (salate de legume şi fructe proaspete) sau aplicarea acestui regim alimentar o zi pe săptămână.