traffic analysis

Tratament cu sucuri şi ceaiuri

__________________________________________

Cărţi de suflet










Tămăduitorul (film YT)      Inocenţă (film YT)
___________________________________________

- după Rudolf Breuss -

Reţeta cuprinde: ceai de salvie, ceai de salvie + sunătoare + roiniţă + mentă, ceai pentru rinichi, sucuri de legume.

1. Ceaiul de salvie



Într-o cană de apă care fierbe, se pune planta cât se ia cu 3 degete şi se fierbe exact 3 minute, apoi se dă deoparte.
Se filtrează după alte 3-5 minute.
Se bea în timpul zilei (în pauzele dintre celelalte ceaiuri şi sucuri sau când pacientului îi este foame sau sete), fără interdictie.
Se bea rece, fără zahăr.

2. Ceai de salvie + sunătoare + roiniţă + mentă

Salvie


Sunătoare


Roiniţă


Mentă


Mod de preparare:
Se fierbe salvia trei minute, ca mai sus, apoi se pun celelalte plante şi se dă deoparte (infuzie).
Se bea cald, 1-2 ceşti pe zi (conform programului de mai jos).

3. Ceaiul pentru rinichi
Este unul din cele mai importante din cele prescrise de Breuss.

Coada Calului


Urzică


Troscot


Sunătoare


Trebuie respectate strict cantităţile de plante de mai jos, amestecul fiind suficient pentru un tratament de trei săptămâni - cât durează o cură pentru rinichi (nu se va lua mai mult de trei săptămâni):
- 15 g coada-calului;
- 10 g urzici tinere (uscate);
- 8 g troscot;
- 6 g sunătoare
Toate mărunţite şi amestecate bine.

Se prepară astfel:
- se pune o cană cu apă (200 ml) la fiert. Când fierbe se dă deoparte şi se adaugă o "doză" (cât se ia cu 3 degete) şi se lasă acoperit (pentru a infuza) 10 minute. Se strecoară şi lichidul se pune într-o cană, iar peste zaţ se pun alte două căni cu apă fierbinte şi se fierb timp de 10 minute. Se strecoară şi se amestecă cu prima ceaşcă.

4. Sucul de zarzavat (filtrat de doua ori).












Ingrediente:

- 3/5 părţi suc de sfeclă roşie (trebuie aproximativ o sfeclă mijlocie, suculentă);
- 1/5 părţi suc de morcov (aprox. 1 morcov proaspăt, mijlociu);
- 1/5 părţi suc de ţelină (aprox. 1 ţelină mare);
- o ridiche neagră (cât un ou);
- un cartof crud (cât un ou).

Din această cantitate rezultă 0,5 l suc.
Sucul se face zilnic şi se va strecura foarte bine, pentru a nu avea deloc reziduuri, deoarece cancerul se hrăneşte cu substanţe solide.

Executia curei:
Cine va executa corect cura de sucuri nu va pierde mult din greutate.

Dimineata:
- 1/2 ceaşcă ceai pentru rinichi. Se va bea rece, puţin câte puţin;
- dupa 20-30 de minute: 1-2 ceşti ceai cald (nr. 2);
- la intervale de circa 1/4 oră se ia câte o înghiţitură de suc (care nu se va înghiţi imediat, ci se va ţine în gură şi se va amesteca bine cu saliva).
Până la prânz se vor lua de 10-15 ori.

La pranz:
- 1/2 ceasca ceai (nr. 3) pentru rinichi.
Se bea până seara, de mai multe ori, câte o înghiţitură de suc (ţinut şi amestecat cu saliva).

Seara:
- 1/2 ceaşcă de ceai pentru rinichi.
În timpul zilei se poate completa cu ceai nr. 1.



Atentie!

1. Nu se va bea suc de legume fără a se bea şi ceaiurile prescrise;
2. Se va bea suc de legume cât mai puţin, cel mult 1/2 litru;
3. Ceaiurile, de asemenea, se vor bea înghiţitură cu înghiţitură, amestecate cu saliva.
4. Zilnic (cel puţin o dată pe zi) se va face o clismă cu apă caldă + muşeţel (sau puţin ulei).



Nu se va face această cură în paralel sau îndată după operaţie sau după raze şi citostatice, ci numai după 2-5 luni.

_________________________________________________________